Dodik na ATV: Šteta je što je Amerika na strani Muslimana u BiH a ne Srba, Republike Srpske i Hrvata prije svega (Video)

Dodik na ATV: Šteta je što je Amerika na strani Muslimana u BiH a ne Srba, Republike Srpske i Hrvata prije svega (Video)

Par nepar sa RTRS-a na ATV i za Dom(ovinu) spreman. Kao nekada u bivšoj Jugoslaviji, kad su se zbog naftne krize i restrikcija vozili automobili jedan dan sa parnim a drugi sa neparnim brojevima, tako je i Dodik odlučio da na biranje par-nepar kruži po svojim televizijama. Tako, neparnim danima gostuje na RTRS-u, a parnim na Alternativnoj televiziji, pa je u posljednjih 5 dana imao 3 intervjua a mijenjali su ga po potrebi Radovan Višković i Željka Cvijanović, koja je sinoć bila gost Teleringa kod Mate Bitange Đakovića, a prije 3 dana u emisiji Aktuelno, takođe na RTRS-u, koju je vodio Nenad Stupar.

Narodu jesu odavno, ali ne znam kako sebi više ne dosade kad kao kakva pokvarena ploča ispiraju mozak ponavljajući svaku noć jedne te iste fraze i budalaštine. Ipak, mora se imati jak želudac da se sve isprati, a večeras mi je na ATV-u posebno uši zaparala rečenica, jer neće jezik nego pravo.

„Šteta što je Amerika na strani Muslimana samo u Bosni i Hercegovini, što nije na strani Srba i Republike Srpske, ali Hrvata prije svega!“ (od 20:25 na linku ispod) 

 

Ovom rečenicom Dodik je još jednom jasno potvrdio da se bori za interese hrvatskog naroda i Hrvatske, te je podebljao izjavu svoje načelnice Snježane Ružičić iz opštine Jezero koja je jutros zorom najavila da bi članstvo SNSD-a masovno za Dodikom moglo preći u HDZ!?

Kako to da je Dodiku važno da Amerikanci PRIJE SVEGA podržavaju Hrvate u BiH, i zašto se on bori toliko za hrvatske interese a formalno se predstavlja kao velika Srbenda i srpski član Predsjedništva BiH? Pa sve je jasno, o tome dugo vremena govorim, ali će nažalost mnogo još vode proteći dok građani Srpske ne shvate da je Dodik prije svega igrač na zadatku Zagreba i Hrvatske!?

 

Mnogo opasnija od ove je izjava koju je dao prije 2 dana na Tribini o navodnom vraćanju otetih ustavnih nadležnosti Srpske, gdje je nesmotreno priznao da preslušava telefonske razgovore svojih saradnika i članova SNSD-a! Dodik je javno govorio kako je Gabrijel Eskobar pozivao na telefon funkcionere vladajuće koalicije i predlagao da ne glasaju i ne preduzimaju radikalne korake, te da je čuo razgovor i ton kojim im se obraćao.

Odakle Dodiku snimljeni telefonski razgovori Eskobara i njegovih saradnika i koalicionih partnera? Odakle mu pravo da snima i sluša razgovore? Ko je i zašto Željki u Americi predlagao da ga smijeni sa čela SNSD-a?

 Puno je pitanja koja traže odgovore, a možda se stvari raspetljaju i prije nego što mislimo. 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: ATV/Press centar UNS/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter