Dodik je zauvijek potrošen; Opozicija ne treba niti smije da pristane da ga -podgrijava-


Dodik je zauvijek potrošen; Opozicija ne treba niti smije da pristane da ga -podgrijava-

1. Milorad Dodik morao bi da se izvini narodu i zauvijek ode sa političke scene. Naravno, i da ponese odgovornost za monstruoznu izbornu krađu na nivou predsjednika RS, ali i na svim drugim nivoima.

Međutim, on to neće učiniti. Dapače, braniće teški zločin koji je naredio i sproveo do kraja.

2. Braniće i ilegalno štampanje izbornih listića, falsifikovanje pečata koji je bio na njima; A i toga je, itekako, bilo na netom završenim nazoviizborima. 

3. Dodik je spreman na sve, jer je riječ o Nečovjeku kojem je stalo samo do ličnih interesa i zbog njih je u stanju narediti i najjezivije postupke.

4. Milorad Dodik će svake izbore pokrasti i on, očito, nije smjenjiv demokratskim sredstvima niti voljom naroda.

U tome će uvijek imati podršku Šljama oko sebe.

5. Nikakav izborni proces u Republici Srpskoj ne postoji; Posebno ne postoji “unaprijeđeni izborni proces”; Egzistira već niz ciklusa samo izborna krađa, koju je Dodik “unaprijedio” monstruozno na opštim izborima 2022. godine, pa u tom kontekstu se može govoriti samo o “unaprijeđenoj” izbornoj krađi u Republici Srpskoj.

6. Opozicija ni na koji način i nikada ne smije prihvatiti pokradene izbore; Ni u  mogućoj situaciji da CIK potvrdi pljačku (nije za vjerovati da će se to dogoditi, ali teoretska mogućnost postoji), što je ranijih godina bilo pravilo.

Ukoliko bi to učinili, samo bi dali legitimitet nasilju, varvarizmu, Zločinačkom Režimu i uništenju Naroda.

7. Opozicija mora iskoristiti sva demokratska sredstva da se izborna volja građana konačno ispoštuje, a da se Kriminalac Dodik definitivno udalji iz političkog života; Zajedno sa toksičnim Šljamom koji je od RS napravio sprženu zemlju.

8. Opozicija ne smije nikada prihvatiti rezultate pokradenih izbora, održanih 02.10. ove godine, ne smiju uzeti mandate, ne smiju ni na koji način biti kulise za Dodikove pljačke svega - od Javnih preduzeća do izbora. 

Dovoljno dugo su to bili, a sada je zadnji trenutak da se to promijeni.

9. Protesti, najavljeni za 06.oktobar samo su dio mogućnosti koje Opozicija ima na raspolaganju.

Međutim, to ne smije biti jedini Protest; To mora biti Protest u kontinuitetu, svakodnervan i na svakom mogućem mjestu.

10. Uz to, brojni su drugi mirni načini otpora. Pa i da, primjera radi, leže na stiroporu, kao Toma Nikolić, svojevremeno.

Nekom je to bilo smiješno, svi su imali samo kritike na takav postupak, ali je Nikolić istrajao i postao predsjednik Srbije. 

11. Dodik već čini sve da, prestravljen Protestima, pacifikuje politički ambijent, a to mu se ne smije dozvoliti.

Nema pacifikacije na Dodikov način sa Kriminalcem koji je toliko bezobziran da je u stanju žrtvovati Srbe do zadnjeg, samo da bi on i Prokletnici kojima je okružen mogao da grabi.

12. Dodik je zauvijek potrošen nakon zadnje pljačke izbora koju je izvršio; Neće valjda sada Opozicija sebi dozvoliti da ga “podgrijava” dok Narod galopirajući nestaje.

Svako ko to uradi gori je od Dodika. 

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter