DNS treba što prije integrisati u opozicione redove

DNS treba što prije integrisati u opozicione redove

Smatram da lideri opozicionih stranaka trebaju što prije da sjednu za dogovarački sto i pripreme format u kome će se DNS integrisati u opoziciono djelovanje koje treba 15.novembra da napravi što bolju poziciju za svrgavanje Dodika i njegovih rušitelja demokratije koji su Republiku Srpsku doveli na sam rub propasti.

Ovo je stav bivšeg predsjednika SDS i člana Predsjedništva te stranke Vukote Govoedarice, koji je na fejzbuk profilu napisao da se Dodik " očigledno preračunao kada je u pitanju Nenad Nešić i politička partija koju on vodi". "Išao je na opciju u kojoj će koalicionog partnera u potpunosti poniziti računajući da će DNS poslije toga biti u strahu sa velikim očima i biti hipnotisani Dodikov poslušnik", naveo je Govedarica.

On smatra da je "Dodik i njegova tročlana ekspedicija za političku egzekuciju Nešića u potpunosti loše procijenila". "Nešić nije Marko Pavić. Potez Nešića da DNS vodi u opoziciju je hrabar ali i jedini mogući politički manevar koji je on mogao da učini kako bi zadržao kredibilitet u svojoj stranci ali i integritet u javnosti", navodi Govedarica i dodaje: "Smatram da lideri opozicionih stranaka trebaju što prije da sjednu za dogovarački sto i pripreme format u kome će se DNS integrisati u  opoziciono djelovanje koje treba 15. novembra da napravi što bolju poziciju za svrgavanje Dodika i njegovih rušitelja demokratije koji su Republiku Srpsku doveli na sam rub propasti. U svakom pogledu".

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks