DNS napustilo gotovo čitavo rukovodstvo u Banjaluci, Nešić: Srećan im put

DNS napustilo gotovo čitavo rukovodstvo u Banjaluci, Nešić: Srećan im put

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Borivoj Obradović napustio je danas tu stranku

O tome sam usmeno obavijestio i rukovodstvo DNS-a. Danas smo sazvali Predsjedništvo Gradskog odbora DNS-a Banjaluka i nisam samo ja napustio DNS, već gotovo čitavo rukovodstvo", rekao je Obradović za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, i ovi što su u stranci ostali, osudili su rad rukovodstva DNS-a na čelu sa predsjednikom stranke Nenadom Nešićem, te "rekli da više neće učestvovati u radu DNS-a, pa čak i ako budu ostajali pasivni članovi".

Kako nam je potvrdio, DNS je, između ostalih, napustio i Novo Grujić, direktor DEPOT-a.

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Borivoj Obradović me je juče obavijestio da će da napusti DNS i ja sam mu se zahvalio na dosadašnjoj saradnji i poželio mu srećan put, rekao je lider te stranke Nenad Nešić.

"Ono što je meni poznato, jeste da niko drugi nije napustio stranku, tako da, da li je u pitanju kompletno rukovodstvo u Banjaluci, ili nije, ni ja nemam takve informacije. Svima onima koji žele da idu, ja im želim srećan put", rekao je Nešić za "Nezavisne novine".

Nešić je dodao da je novi povjerenik za Banjaluku Željko Dubravac, predsjednik DNS-ovog regionalnog Odbora banjalučke regije.


Izvor:buka