Dječaka pokosio automobil, pogledajte šta je bilo poslije (Video)


Dječaka pokosio automobil, pogledajte šta je bilo poslije (Video)

Događaj se zbio u ukrajinskom gradu Harkovu, a snimak je preuzet sa nadzorne kamere.
Društvenim mrežama kruži snimka nevjerojatnog događaja koji su prošle sedmice "uhvatile" nadzorne kamere u ukrajinskom gradu Harkovu. Na snimci se vidi jedan dječak sa školskom torbom na leđima koji je hodajući ulicom odlučio preći cestu na mjestu gdje nema pješačkog prelaza, prenosi Net.hr.

Dječak je propustio nekoliko vozila i potrčao na drugu stranu ulice kada mu je s desne strane dojurio automobil. Vozilo je pokosilo dječaka i odbacilo ga nekoliko metara niz cestu. Šta se dalje dešavalo možete pogledati u videu:
Vozač je smjesta zakočio, a tada je nastupio trenutak čuda. Dječak je munjevito ustao s kolovoza, kao da se ništa nije dogodilo te otrčao na trotoar popraviti tenisicu koja mu je očito ispala kada ga je udario automobil. Tek tada je, očito šokiran viđenim, iz automobila izašao vozač i prišao dječaku. Ubrzo su mu prišli i drugi prolaznici koji su svjedočili događaju.

Nevjerovatno je u svemu što je dječak očito prošao bez ikakvih ozljeda, iako se isprva činilo da je u najmanju ruku pretrpio višestruke prijelome. No, kako se doznaje, mališan je jedino pretrpio strah. Baš kao i vozač koji je kazao kako je u trenutku pomislio da će cijeli život nositi dječaka na duši. No, očito su obojica rođeni pod sretnom zvijezdom.

VIDEO:


Foto naslovna: Printskrean/YouTube
Video: YouTube
Izvor: net.hr/oslobodjenje.ba