Direktor ŠG -Vrbanja- ostaje bez fotelje

Direktor ŠG -Vrbanja- ostaje bez fotelje

Vršilac dužnosti direktora šumskog gazdinstva „Vrbanja" Kotor Varoš Igor Andrić u narednim danima biće smijenjen sa funkcije zbog lošeg poslovnog rezultata, otkriva „Glas Srpske".

Prema tvrdnjama izvora našeg lista iz vrha Vlade Srpske, novi v.d. direktora sa zadatkom da ovo šumsko gazdinstvo izvuče iz dubioze u kojem se nalazi godinama unazad trebao bi da bude aktuelni član Uprave „Šuma Srpske", odnosno izvršni direktor za proizvodnju Milan Tepić.

- Tepić je i u septembru prošle godine kada je Andrić imenovan za v.d. umjesto dotadašnje v.d. direktora Stane Kuzmić spominjan kao jedan od kandidata za tu funkciju, ali je Andriću koji je jedno vrijeme bio i tehnički direktor ŠG „Vrbanja" pružena šansa da se dokaže i popravi stanje. Umjesto poboljšanja, situacija u tom gazdinstvu je trenutno najteža u cijelom javnom preduzeću zbog čega će Andrić biti smijenjen - tvrdi naš izvor.

On kaže da će Milana Tepića na mjestu izvršnog direktora najvjerovatnije zamijeniti v.d. direktora šumskog gazdinstva „Oštrelj" Drinić Dragana Vukčević.

- A umjesto Vukčevićeve za v.d. direktora drinićkog gazdinstva treba biti imenovana bivša direktorica ŠG „Vrbanja" Kotor Varoš Daliborka Kerezović-Damjanović koja je sa te funkcije smijenjena odmah poslije opštih izbora 2018. godine i time se praktično zatvara krug - kaže naš sagovornik.

Izvor: glassrpske.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks