Dino Rađa stao u odbranu Đokovića: Čovjek napravio sve da pomogne!

Dino Rađa stao u odbranu Đokovića: Čovjek napravio sve da pomogne!

Niz negativnih komentara uslijedilo je nakon objavljivanja informacije da je Novak Đoković pozitivan na virus korona, a u odbranu srpskog teniskog asa stao je bivši hrvatski košarkaš Dino Rađa.

– Nevjerovatna je količina s…ja po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više po…ti. Čovjek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar dio sezone. I naravno, budi dobar ili si govno. Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali učesnici – napisao je Rađa na Facebooku.

On je napisao da, poređenja radi, treba pogledati kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta i javni prevoz.

– Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza sr…ti po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovjek je rizikovao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputa – zaključio je Rađa u svom postu.

Izvor: srpskacafe.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks