Detalji nesreće u kojoj su poginule majka i kćerka otkrivaju svu bahatost vozača -audija-


Detalji nesreće u kojoj su poginule majka i kćerka otkrivaju svu bahatost vozača -audija-

Goran Bjelac, vozač "audija" koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Teslića, nije imao vozačku dozvolu, saznaje Srpskainfo. Dozvola mu je oduzeta u junu ove godine, a naš izvor iz istrage otkrio je da je Bjelac ostao bez vozačke zbog prebrze vožnje. – On je na dionici puta gdje je ograničenje brzine bilo 50 kilometara na čas, vozio duplo brže, odnosno 101 kilometar na čas, nakon čega mu je oduzeta vozačka dozvola na dve mjeseca. Međutim, to ga nije spriječilo da izazove tešku nesreću kod Teslića – izjavio je izvor iz istrage.

Izvor Srpskainfo otkriva da je Bjelac kažnjen i prije 10 dana, obzirom da je zaustavljen kako upravlja automobilom bez dozvole. – U toku je rad na kompletiranju svih detalja vezanih za saobraćajnu nesreću, nakon čega će biti poznata odluka o daljem procesuiranju u konkretnom slučaju – objasnio je izvor iz istrage.

Podsjetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći na maigstralnom putu Teslić- Gornji Buletić došlo je do direktnog sudara “audija” kojim je upravljao Bjelac, te “fijata” u kojem se nalazila porodica Livnjak. U nesreći su poginuli Svjetlana (36) i njena ćerka Dragana (19), dok su teške povrede zadobili Zoran (45) i četvorogodišnja L.S. Vozač “audija”. Bjelac je prošao bez povreda, kao i djevojka koja je bila s njim u automobilu.

Foto naslovna: Ustupljena fotografija
Izvor: srpskainfo.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks