Demokrate presjekle! Branislav Lečić izabran za predsjednika stranke

Demokrate presjekle! Branislav Lečić izabran za predsjednika stranke

Glumac Branislav Lečić izabran je za predsednika Demokratske stranke, saopšteno je na konferenciji za medije na kojoj su predstavljeni rezultati Izborne skupštine. Prema preliminarnim rezultataima, na glasanju je zabeležena izlaznost od 72,6 odsto. Kako su saopštili iz te stranke, na Starom gradu nasilno je prekinuto glasanje, a osim tog incidenta, sve je proteklo u redu. - Ovo je festival demokratije, svo koji su se osećali kao demokrate, mogli su da glasaju, ne samo oni koji su platili članarinu. Ovo je dan kada se obnavlja demokratija - rekao je Lečić.

On je pozvao da se sve demokrate ujedine i budu zajedno u ovom poduhvatu. - Krajnje je vreme da se bavimo problemima građana. Mislili su da će da unište DS, ali ova stranka je pokazala da je žilava. Ovo je za mene velika pobeda i najveća uloga i uradiću je onako kao što sam radio na sceni. Uspešno - poručio je Lečić.

Ranije danas, bivši poslanik DS Balša Božović rekao je da je na izborima koji organizuje deo DS došlo do incidenata i da su polomljene kutije i pocepani listići, a da su fizički napadnute članice izborne komisije DS na Starom gradu. Božović je na Tviteru za te napade optužio potpredsednicu DS Draganu Rakić koja to, prema njegovim navodima, radi u ime predsednika stranke Zorana Lutovca.

Foto naslovna: Branislav Lečić/Filip Plavčić
Izvor: alo.rs/espreso.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks