Demant: Skromni Vlado Đajić u audiju od 160.000 KM došao ispred zgrade u kojoj -nema stan- (Video)

Demant: Skromni Vlado Đajić u audiju od 160.000 KM došao ispred zgrade u kojoj -nema stan- (Video)

Generalni direktor UKC RS Vlado Đajić verbalno je napao ekipu BN televizije tokom njegove današnje pres konferencije pred zgradom u kojoj se, prema tvrdnjama u videu objavljenom na portalima i društvenim mrežama, navodno nalazi njegov novi stan od 160 kvadrata. Đajić tvrdi da nema stan u toj zgradi i da je u pitanju pokušaj njegove diskreditacije.

Da bahatost SNSD-ovih funkcionera nema granica, pokazao je Vlado Đajić, koji je danas vrijeđao ekipu BN televizije. Razlog napada bilo je to što je naš snimatelj, snimajući kadrove objekta u izgradnji u kojem se navodno nalazi stan direktora UKC-a, snimio i novi Audi A6 S line, kojeg je Đajić nepropisno parkirao na trotoaru.

Povod za Đajićevu pres konferenciju bile su objave na društvenim mrežama i portalima o stanu od 160 kvadrata, čiji je on navodno vlasnik. Jedan od građevinskih radnika u videu tvrdi da je stan Đajićev. Đajić to negira.

"Istovremeno sam dobio potvrdu od vlasnika te zgade da niti sam pregovarao sa njim niti sam vlasnik tog stana niti sam učestvovao u bilo kakvim dogovorima za kupovinu ovog stana", kazao je Đajić.

Direktora UKC RS pitali smo kako je znao gdje se stan nalazi, ako nije njegov.

"Angažovao sam stručnjake koji poznaju zgrade u Banjaluci i oni su obilazili i kada su vidjeli da se radi o Jevrejskom centru oni su locirali da je snimano iz tog ugla, znači stručnjake građevinske koji poznaju zgrade u Banjaluci", dodao je Đajić.

Koliko je Đajićevo objašnjenje uvjerljivo, procijenite sami. Ipak, razlog njegove ljutnje na BN bi prije moglo da bude to što će javnost vidjeti novi Audi A6 S line, koji je, prema našim saznanjima, plaćen oko 160 hiljada KM.

 

Autor: Aleksandar Gluvić
Video: BN Televizija/youtube.com
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter