Dejvis kup: Lajović nadigrao Gunesvarana - Srbija povela sa 2:0

Dejvis kup: Lajović nadigrao Gunesvarana - Srbija povela sa 2:0

Lajović – Gunesvaran 3:0 (6:4, 6:3, 6:4). Dušan Lajović nadigrao Prajneša Gunesvarana i doneo drugi bod Srbiji. U subotu od 15.00 na programu je meč dublova Srbije i Indije. Prenos je na našem Prvom progamu i RTS Planeti. Tok meča pratite na našem portalu.

Dušan Lajović je opravdao ulogu favorita u duelu sa Prajnešom Gunesvaranom i savladao ga u tri seta. Indijac je bio ravnopravan protivnik, a najveći otpor je pružio u prvom setu. Međutim, naš teniser je strpljivom igrom stigao do cilja i osvojio drugo bod za Srbiju.

U prvom setu Indijac je uspeo u dva navrata da vrati brejk, ipak Lajović je uspeo i treći put da oduzme servis protivniku i reši set u svoju korist. U naredna dva seta našem teniseru je bio dovoljan po jedan brejk da stigne do pobode.

Posle prvog dana Srbija protiv Indije vodi sa 2:0. Prvi bod doneo je Laslo Đere koji je savladao Ramkumara Ramanatana sa 3:1. Našoj selekciji je potreban joj je još jedan bod da stigne do ukupne pobede.

U subotu od 15.00 časova na programu je duel dublova Srbije i Indije u Kraljevu. Prenos je na našem Prvom progamu i RTS Planeti. Tok meča pratite na portalu RTS-a.


Izvor: RTS