Definitivna potvrda dogovorene igre stranaca i domaćih kompradora: Cirkuska prestava za naivni narod (Foto/Video)

Definitivna potvrda dogovorene igre stranaca i domaćih kompradora: Cirkuska prestava za naivni narod (Foto/Video)

Povjerljivi dokumenti i informacije koje je šef Delegacije Evropske Unije u BiH Johan Satler uputio u sjedište Evorpske komisije u Briselu 25-og novembra, i potvrda da su na sastanku sa Dodikom i Varheljijem dogovorili termin i tačke Dnevnog reda Posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske koja je održana 10-og decembra.

To je najbolja potvrda mojih upornih tvrdnji, koje ponavljam godinama, da je sve dogovorena igra sa centrima moći i dogovorena predstava za manipulaciju naroda.

Maske su pale i do kraja treba ogoliti prljavu ulogu stranaca i tzv „međunarodne zajednice“ koja želi da ima pijune na Balkanu koji igraju kao mečke na taktove velikih. Oni im daju novce u krizi, gledaju kroz prste na kriminal i korupciju, tolerišu krađe izbora, podizanje tenzija, širenje mržnje, kontaminaciju prostora i izazivanje nacionalnih tenzija i napetosti.


 

Zbog toga se zalažem za suverenističku politiku i vođenje politike u interesu svog naroda i države, a ne stranaca, MMF-a, multinacionalnih kompanija..

Detaljnije u video prilogu …
 


 

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter