Djeci sam rekla da ne govore da sam im majka


Djeci sam rekla da ne govore da sam im majka

Najpopularnija loto djevojka bivše Jugoslavije Suzana Mančić (64) poznata je po atraktivnom izgledu i stilu, a prije nekoliko godina našla se u centru skandala kada su u javnost isplivali njeni intimni video-uraci.

Naime, 2005. godine javnost je ostala šokirana kada se u javnosti pojavio video-uradak na kojem Suzana vodi ljubav s bivšim suprugom. Nikad se nije saznalo ko je pustio snimak u javnosti.

"Osećala sam se kao da su me obesili golu nasred Terazija. Zbog smrti majke sam već bila emotivno poljuljana, a moje dve devojčice su bile u kritičnim godinama puberteta. Trebale su ići u školu, a ja svaki dan izaći na ulicu. Osećala sam se osramoćeno i nikad mi nije bilo teže u životu, a još teže mi je bilo jer su neki tvrdili da sam sama pustila video u javnost", rekla je tada voditeljka.

U to vrijeme već se pet godina družila s grčkim bankarom Simeonom Okomokosom, sadašnjim suprugom.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, ali Suzana najprije nije bila sigurna u svoje osjećaje i htjela je tad još malo promisliti oko ulaska u novu vezu. Međutim Simeon se svojski potrudio da je osvoji i uvjeri da je pouzdan čovjek. I sam je iza sebe imao jedan brak i kćerku, pa mu je bilo sasvim jasno da i Suzana želi da joj djeca što manje trpe zbog promjena.

Kad se njihova veza ustabilila čak su počeli razmišljati o zajedničkom životu u Atini, ali kako kaže razum je prevladao.

"Ja bih verovatno bila stalno kod kuće, Simeon na poslu i nakon šest meseci naš bi se brak raspao", zaključila je poučena iskustvom.

Odlučili su se na odvojeni život ali s čestim susretima i mnogim zajedničkim putovanjima. Teodora i Natalija s majkom ljeta provode u Sangaradi, mjestu na grčkoj obali gdje Simeon ima kuću, a preko godine on i Suzana s vremena na vrijeme putuju svijetom ili zajedno provode zimske praznike. Vezu nije ugrozio čak ni još jedan video-uradak koji se pojavio na internetu 2007. godine, na kojem su Suzana i njen grčki partner.

Voditeljka je sada priznala da se razboljela zbog stresa nakon što su njeni snimci ugledali svijetlo dana. Naime, Suzanu je bilo toliko sramota da je djeci govorila da nikome ne pričaju u školi da im je ona majka.

"Niko mi nije pomagao, osim par prijatelja i dece. U jednom trenutku sam im rekla da nikom ne govore da sam ja njihova majka, a moja Natalija mi je rekla: 'Ja se ponosim što si ti moja mama'. To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš što te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnog stresa sam imala povišen holesterol, dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore", rekla je Suzana, piše "Mondo.rs". 

Izvor: mondo.rs/mondo.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter