Dado Polumenta iskreno o Ivani Nikolić koja je potpuno drugačija u njegovom spotu iz 2015.


Dado Polumenta iskreno o Ivani Nikolić koja je potpuno drugačija u njegovom spotu iz 2015.

Takmičenje za Pesmu Evrovizije se približava, a naše predstavnice, popularna grupa "Hurricane", priprema se za taj dan. Budući da je pevač Dado Polumenta imao priliku da sarađuje sa jednom od njih, on je otkrio kakvo je bilo iskustvo.

Dado je 2015. snimio spot sa Ivanom Nikolić za pesmu "Ovisan sam o njoj", gde se pevačica pojavila kao igračica. Polumenta je specijalno za IDJTV progovorio o tome kakva je bila saradnja, ali i da li je primetio njen talenat za muziku.

- Iskreno nisam imao predstavu u vezi sa pevanjem, ali je kao igrač klasa, što se tiče tog vremena i te neke naše saradnje. Ona je dosta napredovala što se tiče pevanja, celokupna ta njihova grupa i priča, sve mi se sviđa, tako da samo reči hvale imam za njih - rekao je Dado za IDJTV portal.

S obzirom na to da Ivana u spotu za pesmu "Ovisan sam o njoj" izgleda potpuno drugačije nego danas, pitali smo pevača da prokomentariše njenu promenu.

- Iskreno, ja sam protivnik svih tih nekih operacija. Sve što je prirodno to mi je lepše. Ona je tada bila prirodna u tom spotu, mada lepo joj i ovo stoji, ali ako mene pitate ja sam više za prirodnu varijantu - izjavio je on.

Pevač se takođe osvrnuo na pesmu "Loco Loco", kojom će nas Uraganke predstavljati na Evroviziji, i priznao da li mu se sviđa, kao i kakav plasman im predviđa.

- Okej je, sviđa mi se. Nisam čuo ostale pesme, tako da nemam predstavu, ali verujem u uspeh. Želim im svaku sreću 

Foto naslovna: telegraf.rs

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter