Da se rasplačeš: -Molitva- iz pustog Beograda (Video)

Da se rasplačeš: -Molitva- iz pustog Beograda (Video)

U specijalnom programu "Shine a light" koji je sinoć održan umjesto Evrosonga koja je otkazana zbog pandemije virusa korona emitovan i spot za pjesmu "Molitva" popularne  pjevačice Marije Šerifović koja je s tom pjesmom na muzičkom takmičenju pobijedila 2007. godine.

Na instagramu je Šerifović obavijestila sve pratioce da će u specijalnoj emisiji na dan kada je trebala biti održana Evrosong biti prikazan novi spot za "Molitvu" koji je snimljen na pustim ulicama Beograda, uz fascinantne kadrove srpske prestolnice.

"I nakon 13 godina eto me opet u finalu Evrosonga. Bez obzira što neću biti na sceni, imaću jednaku tremu jer ne želim da vas razočaram i jer želim da i večeras budemo najbolji. Večeras će Evropa i preko 200 miliona ljudi imati priliku da iznova vidi Beograd i moju Molitvu", napisala je Šerifović na Instagram profilu ispod objavljene fotografije sa snimanja spota.

S obzirom na to da je spot sniman za vrijeme karantina, ona je okupila svoj bend nakratko i zapjevala na ulicama u doba policijskog časa.

Marija Šerifović je pobijedila 2007. godine na Evrosongu koja se tada održala u Helsinkiju u Finskoj, a ovo je njen tadašnji nastup:

VIDEO:

VIDEO:

 

Izvor: blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks