Da li stranci znaju da smo mi u SNSD zbog Mile Dodika? Mi bi sa njim ako bude stani-pani i u HDZ??


Da li stranci znaju da smo mi u SNSD zbog Mile Dodika? Mi bi sa njim ako bude stani-pani i u HDZ??

Neće jezik nego pravo. I dok bestidni i licemjermi predsjednik Hrvatske Zoran Milanović daje sramne i šokantne izjave, vrijeđa nedužne žrtve i na dan stradanja porodice Zec u Zagrebu 1991. godine kaže da su članovi porodice dobili novčanu odštetu i da je to dovoljno, načelnica opštine Jezero predlaže da članovi SNSD-a kolektivno pređu iz SNSD-a za Miloradom Dodikom, ako on ode u prirodno stanište kod pobratima Dragana Čovića u HDZ.

 

Svaki komentar je suvišan, i dobro je da SNSD-ovci progovore iz dubine duše, jer tako skidaju maske sa lica. Blajburšku koalicija SNSD-a i HDZ-a je najjača i najiskrenija koalicija i savez u BiH, i čudno je kad se SNSD-ovci ljute jer ih nazivaju crvenim ustašama, jer spremnost Dodika i čelnika SNSD da se bore i brane hrvatske interese prelazi sve do sada viđeno na ovim prostorima.

Prije nego što pređe u HDZ, načelnica opštine Jezero Snježana Ružičić trebala bi otići do susjedne opštine Mrkonjić Grada i ostaviti bar jednu ružu na mjestu masovne grobnice, u kojoj su posle rata pronađeni posmrtni ostaci 181 srpskih vojnika i civila, koje su pobili pripadnici Hrvatske vojske nakon okupacije Mrkonjića i Šipova.


 
Najmlađa žrtva imala je svega 7, a najstarija 90 godina. O Gornjem i Donjem Malovanu i pokolju u Kupresu 1992. godine i drugim stratištima od Krajine do Hercegovine suvišno je govoriti.

Piše: Nebojša Vukanović
Video: PIXSELL/RTRS/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter