Da li će Mićo Mićić i Krizni štab ići u izolaciju?

Da li će Mićo Mićić i Krizni štab ići u izolaciju?

Mićo Mićić je u prethodnim danima u više navrata bio u kontaktu sa direktoricom bijeljinskog Doma zdravlja Danijelom Đukin, kojoj je test pokazao da je zaražena virusom korona, Gradski odbor SDS Bijeljina pita da li će Mićić i Krizni štab u ovom gradu ići u izolaciju. - I pored toga što je u više navrata bio u kontaktu sa zaraženom osobom gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić se ne pridržava mjere o obaveznoj izolaciji, poručili su iz Gradskog odbora SDS Bijeljine.

Navode da Mićić, umjesto u izolaciji, boravi na predizbornim skupovima i na taj način dovodi u opasnost zdravlje velikog broja ljudi. „Mićić je, naime, u prethodnim danima u više navrata bio u kontaktu sa direktoricom bijeljinskog Doma zdravlja Danijelom Đukin, kojoj je test pokazao da je zaražena virusom korone. O tome svjedoče i videosnimci sjednice bijeljinskog Kriznog štaba za vanredne situacije na kojoj su zajedno prisustvovali", navode iz GO SDS Bijeljina.

Dodaju da to nije spriječilo Mićića da nastavi organizovati i prisustvovati predizbornim skupovima.

Iz Bijljinskog SDS-a navode da isto čine i aktivisti SNSD- koji su sa Danijelom Đukin, koja je inače kandidat za odbornika SNSD u Bijeljini, bili u kontaktu svih prethodnih dana.

U SDS-u kažu da ni sama Danijela Đukin, kao zdravstveni radnik i član Kriznog štaba, nije smjela sebi dozvoliti da prisustvuje događajima na kojima se ne poštuju mjere obavezne distance.

Navode da je najveći apsurd u cijeloj situaciji da Mićić i Đukin, kao članovi Kriznog štaba, nisu poštovali mjera koje su donijeli, o čemu svjedoče brojne fotagrafije koje su objavili na svojim facebook profilma.

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks