Bruje društvene mreže: Milorade, tupa ti sjekira (Video)


Bruje društvene mreže: Milorade, tupa ti sjekira (Video)

Milorade, tupa ti sjekira! Badnjak se siječe s tri udarca, patrioto! Svaka čast, deda! Pozovi Draška da te nauči kako se siječe! E moj Srbine, ni badnjak ne znaš da odsiječeš! - Naoštri je, Milorade! Ne mora, pao je od sramote! -Zar predsjedniku da se opire badnjak?!

SNSD je na Badnji dan na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku objavio video u kojem lider stranke, zajedno sa unukom, siječe badnjak. Uslijedili su brojni komentari i reakcije u kojima jedni hvale, a drugi kude Dodikovo umijeće sa sjekirom, ali i poznavanje pravila koja nalaže tradicija kod sječe badnjaka.

Dodik je unuku prepustio početni udarac, a potom je uzeo sjekiru u svoje ruke! Trebalo mu je ukupno 25 udaraca sjekirom da odsiječe badnjak!

Milorade, tupa ti sjekira! Badnjak se siječe s tri udarca, patrioto! Svaka čast, deda! Pozovi Draška da te nauči kako se siječe! E moj Srbine, ni badnjak ne znaš da odsiječeš! Naoštri je, Milorade! -Ne mora, pao je od sramote!-Zar predsjedniku da se opire badnjak!?

Ovo su samo neki od 5,6 hiljada komentara na Fejsbuk stranici SNSD-a u proteklih šest dana od objave.

Milorad Dodik je, gostujući na RTRS po povratku na vlast 2006. godine, javno priznao da se “srpstvu učio od svoje djece”. Ovoga puta odlučio je da on bude taj koji tradiciji i srpstvu uči svog unuka.

Koliko mu je to uspjelo, pogledajte sami!

VIDEO:

 

Izvor: istinito.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks