Brojimo sitno, i mi i ti Milorade ponavljaču đače! Otvoreno pismo: Dolazimo da obiđemo otadžbinu i glasamo


Brojimo sitno, i mi i ti Milorade ponavljaču đače! Otvoreno pismo: Dolazimo da obiđemo otadžbinu i glasamo

Otvoreno pismo: Brojimo sitno, ponavljaču Milorade! - Brojimo sitno, i mi i Ti. Mi zbog povratka u otadžbinu 2.10. kako bismo vidjeli najmilije i iskoristili biračko pravo 2.10. da se oprostimo od tvog režima, a Ti, Milokrade, zbog odlaska sa vlasti. 

Ovo se navodi u otvorenom pismu, koje je stiglo u našu redakciju od jednog diplomiranog ekonomiste, koji je, kako se navodi, morao da posao potraži negdje u inostranstvu.

Otvoreno pismo prenosimo u cijelosti: 

- U svoje ime i u ime grupe protjeranih sunarodnika u inostranstvo od strane režima Milorada Dodika, i nakon obećanja od 28.8.2021. datom u tekstu objavljenom na portalu RT BN pod nazivom  "Režimu se uveliko nazire kraj. To svi vide, ali niko ti Milorade ne govori...", približio se i taj momenat kada datu riječ treba održati. 

Milorade, ponavljaču i nesrećo nepismena, evo dolazi vrijeme da obiđemo otadžbinu i iskoristimo svoje biračko pravo 2. oktobra da se oprostimo sa tvojim bahatim režimom. 

Neko dolazi svojim - neko iznajmljenim automobilom, ali dolazimo sa istim ciljem - DA OSLOBODIMO REPUBLIКU SRPSКU. 

Smatramo da si dosta zamajavao narod pjevajući pod šatorima (ako se ono arlaukanje može nazvati pjevanjem) te da je konačno došlo vrijeme i da zasviraš, ali na klaviru u КPZ Tunjice ili КPZ Foča. 

Činjenica je da ti je podrška opala od strane naroda i da je posjećenost na skupovima SNSD-a veoma mala. Ne brini, Milorade, sigurno će ti biti veća posjećenost u КPZ, kada budeš odgovarao za izdaju i pronevjeru narodnog novca.  

Brojimo sitno, i mi i Ti. Mi zbog povratka u otadžbinu 2.10. kako bismo vidjeli najmilije i iskoristili biračko pravo 2.10. da se oprostimo od tvog režima, a Ti, Milokrade, zbog odlaska sa vlasti. 

Jelena, Mirko i Vukane, nadamo se da nas vi nećete iznevjeriti, i da ćemo se, Bože zdravlja, vratiti u otadžbinu u toku vašeg mandata, stoji u otvorenom pismu G.К. dipl. ekonomista. 

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter