Branislav Borenović: Nema saradnje sa diktatorom, koji je pokrao izbore (Video)


Branislav Borenović: Nema saradnje sa diktatorom, koji je pokrao izbore (Video)

"Jasan je stav iz predsjedništva PDP-,a a vidim i kolega iz drugih opozicionih stranaka da sa ljudima koji su na izbornoj krađi osvojili taj tzv. mandat, nema pregovora", poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Kako je kazao, Predsjedništvo PDP-a je prošle sedmice zaključilo da u bilo kakve razgovore sa ljudima koji su na bazi izbornih manipulacija, neregularnosti i krađa došli do mandata ne dolazi u obzir.

"Mi nastavljamo i dalje osporavati rezultate izbora za predsjednika Republike Srpske, mi ih ne prihvatamo, i s te strane je jasan stav PDP-a. Čovjek je navikao da po toj nekoj diktatorskoj matrici radi šta hoće", naglasio je Borenović.

"Da bude plemenski vođa, autokrata i diktator i da na bazi snishodljivosti klimoglavaca kojih on ima u svom okruženju, čerupa RS, resurse budžete i novac i to je potpuno jasno, sa tim pokušava da prijeti na bazi nekih strahova, da trguje sa nekim pozicijama, i to je nešto što dolikuje njemu a mi u tome nećemo učestvovati naravno", istakao je predsjednik PDP.

 

Video: BN Televizija/youtube.com
Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter