Boris Novković četvrti put postao otac


Boris Novković četvrti put postao otac

Boris Novković (53) juče je četvrti put postao otac. Njegova djevojka, studentkinja modnog dizajna Iris Volf, rodila je sina. Dječak se rodio prije podne, u zagrebačkoj bolnici Merkur, carskim rezom.

"Kao i svaki put kad sam postao otac tako mi je i ovaj dan jedan od najsrećnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući", rekao je Novković za Tportal.

Podsjetimo, kantautor i povremena manekenka i 'full-time' studentkinja modnog dizajna, u aprilu 2019. godine postali su roditelji ćerkice Si.

"Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris", ispričao je tada 'proces' odabira imena.

Njihova ljubavna priča počela je prije dvije godine, a javnost je za nju saznala kad su se zajedno pojavili na zagrebačkoj premijeri dokumentarnog filma 'Vatreni'. Pjevač i njegova voljena prošle godine nakratko su se razdvojili, ali ne i razveli.

Iako nisu živjeli na istoj adresi, Boris i Iris ipak su ostali u dobrim odnosima, ali kriza je bila prolazna budući da je ljubav pobijedila. Kao kruna ljubavi stigao je sinčić čije ime još nije poznato javnosti.

Podsjetimo, muzičar iz braka s Lucijom Matić ima dva sina, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.

Izvor: telegraf.rs/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter