Borac VRS poručuje: Vukane! Satri ovu bagru koja je podijelila, pokrala i protjerala sopstveni narod! (Foto)


Borac VRS poručuje: Vukane! Satri ovu bagru koja je podijelila, pokrala i protjerala sopstveni narod! (Foto)

Aleksandar Sarić: Šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive!

Najmlađi borac i pripadnik interventne Specijalne jedinice Vojne policije i Druge lake pješadijske brigade Hercegovačkog korpusa Vojske Republike Srpske Aleksandar Sarić Sara, koji je sa svega 16 godina obukao uniformu i krenuo u rat da brani rodni prag, osvrnuo se na nedavne proteste demobilisanih boraca u Banjaluci, a kolumnu prenosim u cjelosti.

Šta bi dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive!!!

Ne pamtim da je u protekle nekolike decenije ovaj narod na ovim prostorima na rukama nosio nekog od Srpskih političara. Jeste klicao i aplaudirao,grlio i ljubio pod šatorima na srpskim prelima i teferičima,opijao se narod sa Srpskom vlastelom….A sve na račun „preduzeće“.

Ovo juče na protestu demobilisanih boraca je nešto istinski drugačije. Ove ruke su ruke one ,“sirotinje“koja je kad se ginulo davala sebe i svoje sinove, ruke koje su branile i stvarale Republiku Srpsku i njene institucije. Ruke onih koji su promrzli i obolili provodeći dane i noći pune četiri godine na Ozrenu, Majevici, Treskavici, Igmanu i dalje..

Ovo su one izrabljene ruke pune žuljeva radeći kod Srpskih tajkuna nakon rata i danas rade za mizerne pare da prehrane svoju čeljad jer za njih nije bilo a nema ni danas mjesta da se uhljebe na državnim jaslama. Nema mjesta od dezerterčina i lopuža.

Ove ruke su ruke od onih koji su svi izdali, ponizili i prevarili.

Zato Vukane Brate!!!!!

Cijeni, poštuj i istraj…..

Ako ikada budeš u prilici a HOĆEŠ, satri ovu bagru koja je podijelila, pokrala i protjerala sopstveni narod. Nemoj imati milosti prema onima koji su nas sve razjedinili. Svojim političkim uticajima i osjećajem moći su te barabe u proteklim godinama doprinjele da su danas gradovi, regije, sela, ulice, naselja,..zatim borci,penzioneri,intelektualci,omladina,majke,djeca,domaćinstva….svi podeljeni na podobne i nepodobne.

Neka prestanu strah i ucijene i neka ovaj narod već jednom počne misliti svojom glavom….ako to ikako i želi.

Demobilisani borac.

Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter