Blud i razvrat na kruzeru, lakše kupiti kokain nego piće (Foto)

Blud i razvrat na kruzeru, lakše kupiti kokain nego piće (Foto)

Rijaliti šou koji se snima na kruzeru za potrebe britanske televizijske kuće Kanal 4, pretvorio se “orgije pune droge” na kojima je “lakše kupiti kokain nego piće”, tvrde svjedoci, piše Daily mail.

Alisija Moris (37) koja je bila na tom kruzeru tvrdi da je žurka bila daleko od glamurozne, kako su je reklamirali.

“Bilo je lakše kupiti kokain na brodu nego piće. Bilo je ludo”, tvrdi jedan putnik sa kojim su razgovarali novinari Daily Maila.

Pozivajući se na svjedočenja putnika, britanski list čak navodi i cijenu kokaina-300 evra. Na brodu je navodno bilo toliko droge da je gotovo svaki sagovornik lista mogao da potvrdi da je video svojim očima nekoga kako konzumira kokain, a pojedini su svjedočili i o grupnom seksu na platformi broda.

“Bilo je apsolutno užasno. Bukvalno nikada nisam vidjela takav haos. Ljudi koji povraćaju u bazenu, na putu do doručka morali ste da preskačete onesvešćene ljude i gledate druge koji šmrču kokain”, rekla je jedna od putnica.

Još jedan svjedok raskalašne žurke kaže da “ponekad nismo znali da li smo na krstarenju ili na orgijama punim kokaina”.

Brod je krenuo iz Barselone, nakon čega se uputio ka Ibici, Palma da Majorci, Kanu i potom se ponovo vratio u Španiju. Putovanje je trajalno sedam dana.


Izvor: Blic