Bivši šampion i odbornik SNSD-a, Draženko Ninić, zaposlen u Centru za obuku MUP-a RS, izbo dvije osobe

Bivši šampion i odbornik SNSD-a, Draženko Ninić, zaposlen u Centru za obuku MUP-a RS, izbo dvije osobe

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, lišili su slobode lice inicijala D.N. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo tri krivična djela „Tjelesna povreda“ i krivično djelo „Protivpravno lišenje slobode“, saopštio je MUP RS.

Lice D.N. se sumnjiči da je dana 3.12.2021. godine, oko 17.15 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napalo oštećeno lice Z.G. iz Banjaluke, a potom ga ubolo nožem u predjelu desne noge.

Takođe, D.N. se sumnjiči da je dana 2.12.2021. godine, u 06.15 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napalo oštećeno lice S.A. iz Banjaluke  i potom ga ubolo nožem u predjelu glave.

Postoje osnovi sumnje da je D.N. 2.12.2021. godine u 18.00 časova, fizički napalo oštećeno lice N.S. iz Banjaluke, u ugostiteljskom objektu u Banjaluci. Lice D.N. ga je potom odvelo i zaključalo u podrumske prostorije svoje zgrade u kojoj je nastanjeno.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o Draženku Niniću, nekadašnjem kik-boks šampionu a danas namješteniku u Centru za obuku MUP RS. Ninić je, inače, u oktobru 2008. godine kao član Saveza nezavisnih socijaldemokrata dobio mandat u banjalučkoj gradskoj skupštini.

Ninić je, kako saznajemo, u petak, 3. decembra, u ugostiteljskom objektu “Odisej” verbalno a zatim i fizički napao Z.G. zadavši mu više udaraca otvorenom i zatvorenom pesnicom u predjelu glave. Nakon toga je iz jakne izvadio nož, koji je prethodno donio sa sobom, te je s njim zadao ubodnu ranu Z.G. u predjelu desne natkoljenice, nakon čega je napustio ugostiteljski objekat “Odisej”.

Isti dan Ninić je pronađen od strane policijskih službenika PS za Intervencije i lišen slobode.

Foto naslovna: Siniša Pašalić/RAS Srbija/Draženko Ninić
Izvor: gerila.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter