Bijonse ugradila silikone? Svi se pitaju šta se desilo sa pevačicinom zadnjicom

Bijonse ugradila silikone? Svi se pitaju šta se desilo sa pevačicinom zadnjicom

Muzička zvezda Bijonse objavila je kolaž novih fotografija na Instagramu koje su izazvale veliku pažnju njenih pratilaca. Naime, mnogi se pitaju šta se to dogodilo sa njenom zadnjicom, koja je veća nego ikada.

Iako se može reći da tamnoputa diva neupitno drži tron kada su najbolje zadnjice Holivuda u pitanju, mnogima se čini da je ponovo radila na njoj i da ju je još više povećala estetskim putem.

Fotografije na kojima pozira u neobičnim pozama, tako da je njena guza u prvom planu, navele su mnoge da se zapitaju šta je tačno po sredi.

Dok neki sumnjaju da je ponovo posetila plastičara i “ubacila” još koji kubik silikona jer izgleda perfektno, drugi misle da se pevačica samo ugojila tokom karantina.

“Da li je ovo opet radila na svojoj zadnjici?”, “Ma samo se ugojila i to joj odlično stoji”, neki su od komentara ispod fotografija koje je objavila.

Podsetimo, ona je poslednji put svoju zadnjicu korigovala 2017. godine, posle porođaja.

- Bijonse je dobila na težini, i shvatila je da želi oblikovaniju i zategnutiju zadnjicu. Jako je uzbuđena zbog novog izgleda nakon rekonstrukcije jer je dobila željenu figuru peščanog sata, te je ponovo povratila samopouzdanje u svoje obline - rekao je tada izvor za medije.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter