Bijonse i Džej Zi otkrili intimne fotografije u novoj knjizi (Foto)


Bijonse i Džej Zi otkrili intimne fotografije u novoj knjizi (Foto)

U sklopu nove turneje "On The Run II", koja je počela prije nekoliko dana spektakularnim koncertom u Kardifu, Bijonse i Džej Zi objavili su i prateću knjigu u kojoj su i njihove intimne fotografije.

Knjiga prati njihovu muzičku priču, pripreme za turneju i veoma intimne trenutke braka slavnih muzičara. Među objavljenim fotografijama su i one na kojima slavni supružnici leže u krevetu bez odjeće, te fotografije nage Bijonse na plaži. 

Uz nove fotografije R'n'B kraljica i popularni reper željeli su približiti fanovima njihov zajednički život, piše portal Klix.ba.

Dvoiposatnim koncertom u Kardifu, koji je bio ispunjen njihovim flertovanjem, zavodljivim pogledima, grljenjem i Bijonsinim seksi plesom, oduševili su milione fanova. Potom je uslijedio koncert u Glazgovu, a muzički spektakl nastavlja se 13. juna u Mančesteru i 15. juna u Londonu.

Bijonse i Džej Zi će održati koncerte i u Kopenhagenu, Stokholmu, Berlinu, Varšavi, Kelnu, Milanu, Rimu, Barseloni, Parizu, Nici, Klivlendu,Vašingtonu, Filafelfiji, Bostonu, Mineapolisu, Čikagu i brojnim drugim gradovima širom SAD-a i Kanade. Turneja će trajati do 2. oktobra kad će biti održan posljednji koncert u Vankuveru.


Izvor: Klix.ba