Bijeljina - Zapaljeno vozilo bivšeg savjetnika Dragana Mektića (Video)

Bijeljina - Zapaljeno vozilo bivšeg savjetnika Dragana Mektića (Video)

Nepoznate osobe podmetnule su sinoć oko 22.25, u Bijeljini, požar i zapalile automobil “reno” u vlasništvu Andrije Kulića, savjetnika bivšeg ministra bezbjednosti Dragana Mektića, bivšeg direktora Pavlović banke i člana Uprave zvorničke “Alumine”.

Ovu informaciju kao i video objavio je poslanik SDS u NSRS Nebojša Vukanović. Vozilo je, navodi on, potpuno uništeno u požaru, a materijala šteta je velika.

Vatrogasci su intervenisali i ugasili požar, koji se srećom nije proširio na ostala vozila, a policija je obavila uviđaj kako bi se utvrdio eventualni uzrok i počinioci. Kulić kaže da ne zna ko stoji iza napada i da nije imao prijetnji.

– Automobil je zapaljen, vjerovatno prvo je isprskan i poliven benzinom pa je izazvan požar. Ne znam ko bi ovo mogao da uradi i koji su motivi, jer nisam imao nikakve prijetnje niti upozorenja u posljednje vrijeme. Obavljao sam brojne funkcije, istraživao i ukazivao na kriminal, borio se protiv korupcije i vrlo moguće da sam se tako nekom i zamjerio, ali ne znam ko bi to mogao biti – naveo je on.

VIDEO:

 

Izvor: klix.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks