Stravično! Banjaluka i Srpska Dodikovo i Lukačevo carstvo korupcije, kriminala, droge, tuča.. (Video uznemirujući)

Stravično! Banjaluka i Srpska Dodikovo i Lukačevo carstvo korupcije, kriminala, droge, tuča.. (Video uznemirujući)

Nadzorne kamere su zabilježile kako David R. iz Banjaluke premlaćuje mladića P.V. (23) ispred jednog banjalučkog ugostiteljskog objekta.

Kamere su snimile kako David R. prilazi mladiću koji hoda sa djevojkom, te ga udara šakom u glavu. Potom se vidi da mladić pada na beton i udara glavom u žardinjeru, a napadač ga zatim nastavlja da udarama nogama.

Ranije je Policijska uprava Banjaluka saopštila da je uhapsila D.R. zbog krivičnog djela tjelesna povreda.

Detalji incidenta: Prolaznici ignorisali tuču, pretučeni mladić se ne sjeća napada

Banjalučanin David Ružević (21) uhapšen je zbog brutalnog fizičkog napada na mladića P.V. (23) ispred jednog banjalučkog ugostiteljskog objekta.

Tom prilikom napadnuti mladić je zadobio tjelesne povrede te mu je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Nadzorne kamere su zabilježile kako nasilnik u nedjelju naveče brutalno premlaćuje mladića, koji je odmah pao na tlo i nije se branio.

Na snimku se jasno vidi kako osumnjičeni prilazi mladiću koji hoda sa djevojkom te ga udara šakom u glavu.

Potom se vidi da mladić pada na beton i udara glavom u žardinjeru, a napadač ga zatim nastavlja udarati nogama i rukama.

Takođe se vide i prolaznici koji odlaze kada primijete da je mladić napadnut.

Iako im je u jednom momentu prišao muškarac kako bi umirio nasilnika, on i dalje nastavlja da tuče po glavi mladića koji nepomično leži.

Nakon brutalnih udaraca šakama i nogama, uglavnom po gornjem dijelu tijela, u jednom momentu kada se učinilo da nasilnik odlazi napadnuti mladić je malo podigao glavu, ali mu je napadač tada zadao još jedan brutalan udarac te je žrtva nakon toga ostala da leži potpuno nepomično, a nasilnik je otišao.

Kasnije se na snimku vidi kako mu nakon nekog vremena prilazi drugi muškarac kako bi mu pružio pomoć, a potom i kako im prilazi još nekoliko osoba.

Nezvanično saznajemo da je napadnuti mladić rekao da se ne sjeća napada.

P.V. je u ovom napadu zadobio tjelesne povrede, a kako nam je rečeno iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci, u nedjelju u 21.05 kolima Službe hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka dovezen je u Urgentni centar UKC RS.

“Pacijent je primljen sa lakšim tjelesnim povredama i inicijalno je zbrinut. Urađena je kompletna dijagnostika, primijenjena adekvatna terapija te je uz dalje preporuke ljekara otpušten iz bolnice”, navode iz UKC RS.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da je uhapsila D.R. zbog krivičnog djela tjelesna povreda.

“Nadležnoj policijskoj stanici od strane oštećenog prijavljeno je da ga je ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci fizički napala nepoznata osoba. Policijski službenici su juče identifikovali i lišili slobode D.R. iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Dodaju da je o događaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Video: Crna hronika BiH/Facebook
Izvor: banjaluka-24.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter