Banja Luka - Vjenčali se Željka Dragičević i direktor RTRS-a Draško Milinović


Banja Luka - Vjenčali se Željka Dragičević i direktor RTRS-a Draško Milinović

Svadba vijeka, kako su neki nazvali vjenčanje generalnog direktora RTRS Draška Milinovića i direktorice PR službe kompanije M:tel Željke Dragičević, organizovana je 1. maja u banjalučkom restoranu “Stara ada”.

Na svadbenom veselju se okupio politički vrh Republike Srpske – predsjednica RS Željka Cvijanović, bivši ministar finansija Zoran Tegeltija, predsjednik VSTS Milan Tegeltija, bivši savjetnik Milorada Dodika Arie Livne i mnogi drugi.

Među zvanicama je bilo i dosta ljudi sa estrade: pjevačica Aleksandra Radović, glumac Nenad Okanović, a goste su zabavljali Miroslav Ilić i Ana Bekuta, uz orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Na svadbeno veselje došle su i brojne kolege bračnog para iz Radio-televizije RS i kompanije M:tel.

Željka (djevojačko Popović) bila je prethodno udata za Petra Dragičevića, sina banjalučkog biznismena Arana Dragičevića. Milinović je takođe bio oženjen i ovo mu je drugi brak.

Željka Dragičević je na RTRS došla 1998. godine i dugo godina bila prepoznatljivo lice Dnevnika, a potom i autorske emisije “Oči u oči” u kojoj je tadašnji premijer Milorad Dodik bio čest gost. Potom je kratko radila u kabinetu Milorada Dodika u njegovom prvom mandatu predsjednika RS, a zatim u kabinetu tadašnjeg premijera Aleksandra Džombića.

Jedno vrijeme je radila u službi promocije programa na RTRS, a trenutno je zaposlena u kompaniji M:tel.

Draško Milinović je takođe bio tv lice RTRS, odakle je 2006. godine otišao u kabinet tadašnjeg predsjednika RS Milana Jelića. U kabinetu predsjednika RS je ostao i u mandatu Rajka Kuzmanovića, a potom je postavljen za šefa kabineta tadašnje premijerke Željke Cvijanović.

U martu 2014. godine imenovan je za vršioca dužnosti generalnog direktora Radio-televizije RS. Ovih dana mu ističe četvorogodišnji mandat, a šuška se da bi mogao da bude postavljen za ministra komunikacija i transporta u novom sazivu Savjeta ministara BiH.

 
Izvor: Istinito