Nebojša Vukanović: Banda u togama - Mafijaške sudije mora stići pravda

Nebojša Vukanović: Banda u togama - Mafijaške sudije mora stići pravda

Opasni kriminalci nekada su nosili fantomke, crne kape i pištolje, a savremeni kriminalci i razbojnici Republike Srpske danas nose sudske toge i skupa markirana odijela. Više ima života na mjesecu, nego prava i pravde u pravosuđu Republike Srpske, i zato pravosudni sistem okovan omčama mafije treba razoriti.

Svakodnevno svjedočimo montiranim postupcima, nepravdama, nemoralu, kafkijanskim procesima i sramnim presudama bandita ogrnutih u sudske i tužilačke toge, a ružne i tužne slike deložacije porodice Popović, majke Vukosave i kćerke Sanje, koje je policija na silu istjerala na ulicu iz kuće u kojoj žive 40 godina zbog izmišljenog duga od 7000 maraka, budi revolt, bijes i gnjev u svima koji ne mogu da trpe i gledaju nepravdu.

Samo u Zemlji čuda, kakva je Republika Srpska i BiH, moguće je donijeti ovakvu sramnu presudu u korist nekog ko je na silu ušao i koristio tuđ prostor bez naknade, a onda tražio da mu se plati „investiranje“  u tuđu kuću, i zbog izmišljenog i dokumentima nepotkrijepljenog duga od 7000 maraka otme kuća vlasnicima, vrijedna najmanje 150 000 maraka.

Svaki komentar je suvišan, a živim za dan kada će se izvršiti revizija kafkijanskih procesa i sramnih presuda, a mafijašima u togama zbog zloupotreba oduzeti kuće, stanovi i sva imovina, kako bi banditi i dželati koji siju nepravdu osjetili šta znači imati pa nemati, preko noći ostati beskućnik. Neću se smiriti dok mafijaše u togama ne stigne pravedna kazna za sva zlodjela i nepravde koje su počinili.

Piše: Nebojša Vukanović

Izvor: http://nebojsavukanovic.info/banda-u-togama/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks