Bahati policajci MUP Srpske u Modriči, rugajući se time svim poštenim kolegama, -provodili svoj zakon- (Foto/Video)


Bahati policajci MUP Srpske u Modriči, rugajući se time svim poštenim kolegama, -provodili svoj zakon- (Foto/Video)

Policija i Tužilaštvo potvrdili incident u Modriči. Sinoć sam objavio pismo iz Modriče u kome se detaljno piše o incidentu, tuči, polomljenom invetaru i povrijeđenom gazdi lokala „Time out“, poslao sam Upit policiji a danas stiže i odgovor, koji prenosim u cjelosti. Iz Saopštenja i odgovora policije i institucija potvrđuju se detalji koje sam prenosio sinoć u pismu Modričana.

Policijskoj stanici Modriča, 6. aprila oko 18.40 časova prijavljeno je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu u Modriči.

Po prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su identifikovali D.L., S.N. i L.S. iz Modriče koji su oštetili inventar navedenog objekta i fizički napali S.I. iz Modriče i V.M. iz Vukosavlja.

Kako saznajemo svemu je kumovao alkohol, a policajci su se sukobili sa vlasnikom lokala i konobarom.

O svemu je obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Izvor: nebojsavukanovic.info

Kakav se incident sa policijom i tuča dogodila u Modriči?

Prije nekoliko dana u Modriči se dogodio incident u kafiću „Time out“, a istragu o cijelom slučaju pokrenulo je Tužilaštvo koje je izvršilo uviđaj. Nezvanično pripadnici policije sukobili su se sa vlasnikom lokala, a tokom incidenta i tuče pričinjena je manja materijalna šteta a više osoba je zadobilo lakše povrede.

Uputio sam Dopis Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske i tražio odgovor na pitanje šta se to dogodilo u Modriči 6-og aprila, a pošto je vikend vjerovatno će odgovor stići tokom naredne sedmice i objaviću ga u cjelosti. Dobio sam više poruka i pisama Modričana, koji traže da obavijestim javnost o incidentu, a poslednje pismo prenosim u cjelosti, ne ulazeći u to da li su svi detalji i činjenice autentični, jer će konačnu riječ dati institucije i nadležni organi.

Pozdrav cijenjeni Nebojša,

kao velikom borcu za pravdu, šaljem ti ovaj članak u nadi da ćeš ga objaviti i da ćeš kao i do sada stati u odbranu svoga naroda. Molim te da pošiljalac ostane anoniman.

U četvrtak, 06. aprila 2023. godine, pripadnici MUP-a Republike Srpske u civilu i teškom alkoholisanom stanju demolirali su ugostiteljski objekat „Time Out“ i pretukli vlasnika lokala S.I. (35) i njegovog prijatelja V.M. (19). Razlog bahatog ponašanja pijanih policajaca bio je status vlasnika lokala na svom privatnom facebook profilu. Pomenuti vlasnik objavio je stihove pjesme „Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, znao sam da nikad neću biti policajac“. Iako se radi o sinu poginulog borca, časnom i poštenom momku koji izdržava svoju porodicu radeći u svom lokalu, pripadnike MUPa to nije spriječilo da mu učine veliku materijalnu štetu i nanesu tjelesne povrede.

Nemili događaj dogodio se u Modriči, odakle su i sami pripadnici MUPa, zbog čega se veliki broj građana Modriče digao i stao u odbranu oštećenog S.I. jer se radi o mirnom i poštenom građanu ove opštine.
Pored navedenih lica kojima su nanešene tjelesne povrede, svjedok nemilog događaja bila je supruga vlasnika lokala D.I. majka sedmomjesečne bebe, koja je doživjela veliki stres, zbog čega je upućena na dalje liječenje.
Nezvanično saznajemo da su u pitanju pripadnici MUPa D.L. S.N. i L.S.
Pozdrav iz Modriče.

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: BN Televizija
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter