Baba Vanga je za 2020. prorekla strašne stvari - njene riječi lede krv u žilama!

Baba Vanga je za 2020. prorekla strašne stvari - njene riječi lede krv u žilama!

Tumači tako tvrde da je Baba Vanga predvidjela da će Pakistan, Kina, Japan i Aljaska 2020. godine doživjeti ogromne poplave. Predviđanja Babe Vange, bugarske slijepe "proročice", već decenijama zanimaju ljude koji vole da čitaju o proročanstvima. Postoje brojna različita tumačenja njenih navodno proročanskih riječi, a zovu je i "balkanski Nostradamus". Zato mnoge zanima i šta je ona predvidjela za 2020. godinu.

Prema onima koji se bave tumačenjem njenih riječi, 2020. godina nije baš najbolja. Tumači tako tvrde da je Baba Vanga predvidjela da će Pakistan, Kina, Japan i Aljaska 2020. godine doživjeti ogromne poplave. Zemljotres jačine 7,5 stepeni pogodiće Aziju ove godine i očekuje se mnogo ljudskih žrtava, kažu tumači. Oni koji tvrde da znaju proročanstva Vange smatraju da je bugarska vidovnjakinja vidjela da će na Rusiju pasti veliki meteor koji će izazvati katastrofu.

Dalje, ona navodno predviđa propast Evropske unije. Kako prenose britanski mediji, ona je vidjela novu veliku ekonomsku krizu, kao i to da će Evropa ostati bez velikog broja stanovnika. Ako je vjerovati tumačima proročanstava Babe Vange, ruski predsjednik Vladimir Putin biće u opasnosti jer će neko iz njegovog obezbjeđenja navodno pokušati da ga ubije. Međutim, nije jasno koliko bi trebalo da budu precizna njena predviđanja, s obzirom na to da ona sama nije ništa zapisivala.

Sami tumači su za neka od njenih predviđanja samo promijenili godine. Tako na primjer, pošto se 2019. godine nije desio atentat na Putina, tumači sada navode 2020. godinu kao vrijeme kada će se to desiti.

Foto naslovna: Printscreen/Baba Vanga
Izvor: blic.rs/espreso.rs/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks