Ana Nikolić ucijenila Rastu: Biraj, kćerka ili droga


Ana Nikolić ucijenila Rastu: Biraj, kćerka ili droga

Stefan Đurić Rasta godinama unazad ne krije da konzumira marihuanu, međutim, njegov novi potez ponovo je uspeo da šokira javnost.

Budući da se slikao sa maljoletnom ćerkom Tarom, a pored njega je u pepeljari bio zapaljen džoint, digla se opšta frka, a najviše je poludjela Ana Nikolić!

Rasta bi mogao da provede između tri i 12 godina u zatvoru zbog krivičnog djela protiv zdravlja ljudi, pa ne čudi što je Ana bijesna kao ris! „Rasta je okačio fotografiju sa ćerkom ne mareći mnogo što se u pepeljari vidi zapaljeni džoini. Naravno, svi njegovi pratioci na društvenim mrežama, ali i mediji odmah su optužili repera! Niko ne može da vjeruje da mrtav hladan konzumira marihuanu čak i kada je dijete pored njega”, otkriva izvor za STAR i dodaje: „Ana je van sebe od kada je vidjela tu sliku! Da sve bude gore, Rasta je ubjeđivao i lagao da nikada ne puši travu kada je Tara kod njega, a sada će zbog njegovog nesavjesnog ponašanja navući Socijalnu službu na vrat.”

“Ana se mnogo trudi oko djevojčice, i zaista je majka za primjer, zato je u šoku šta ju je snašlo. Kako bi Rastu dozvala pameti, rekla mu je da neće viđati ćerku dok se ne uozbilji. Baš su se ozbiljno posvađali. ‘Ne mogu da vjerujem šta ti radiš! Ne zanima me šta radiš sa svojim životom, ali ne možeš da pušiš travu u prisustvu djeteta, da li si ti normalan? Zabraniću ti da viđaš Taru dok se ne opametiš! Pa, ti vidi šta je tebi bitnije, to đubre koje konzumiraš ili dijete!’ Mnogo je ljuta i bijesna, a posebno je nervira to što je Rasta i nakon svega okačio na Instagram kako ujutru pije kafu i puši buksnu! Ana je toliko bijesna da neće ni na telefon da mu se javi!”, priča za STAR izvor blizak pjevačici i nastavlja:

„Rasta ne vidi ništa loše u tome što puši marihuanu i on je za to da se kod nas legalizuje ta vrsta trave. Čak je i Ani rekao da ne razumije zašto bi reagovale socijalne službe i pitao je koja je razlika između roditelja koji pred djetetom konzumiraju cigarete. Ona mu je samo bijesno rekla da izabere da li će da viđa dijete ili da puši marihuanu!”, prepričava izvor za tabloid STAR.

Izvor: starmagazin.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks