Ana Ivanović - Udvarale su mi se žene

Ana Ivanović - Udvarale su mi se žene

Bivša teniserka Ana Ivanović proslavila je 32. rođendan, a njen suprug Bastijan Švajnštajger čestitao je svojoj ljepšoj polovini najradosniji dan preko društvenih mreža.

Ana je za svoj 32. rođendan, govorila o tome kako ranije dok je bila djevojka nije voljela žurke. Prije više od 10 godina mlada teniska senzacija, za kojom uzdišu muškarci širom svijeta, a za britanski Observer je objasnila i otkrila veoma zanimljive detalje iz svog privatnog života.

– Nikada nisam bila tip osobe koja ide na žurke. Takve vrste opijanja nisu za mene. Žene su mi se udvarale, ali priznajem da sam poprilično alergična na lezbejke, jer volim samo muškarce. Za pobjedu na Vimbdonu ne bih dala dušu jer… Duša mi je vrlo potrebna. Ni baku i djedu ne dam za Vimbledon jer ih puno volim, a ne bih ni pojela psa ili gola skočila u Temzu ili nešto slično – rekla je kroz osmijeh Ana Ivanović.

Njen suprug, bivši njemački fudbaler završio je profesionalnu karijeru prije mjesec dana, dok je Ana Ivanović 2016. okačila reket o klin.

Nakon godina putovanja i seljenja s kontinenta na kontinent (Švajnštajger je posljednje dvije godine karijere igrao u Čikago) sada su se skrasili u svom luksuznom domu u podnožju austrijskih Alpa, u Kicbilu.

Izvor: blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks