Alen Islamović predstavio novu pjesmu (Video)

Alen Islamović predstavio novu pjesmu (Video)

Alen Islamović je sve ljubitelje rokenrola odlučio da obraduje novim singlom pod nazivom "Na pola koplja".

U pitanju je saradnja sa grupom Srčani udar, a zajednički rad ovog rok sastava iz Kanade i popularnog pevača se nastavlja nakon što su debitantski album Mrtvo Hladno snimili još davne 2005. godine.

Autor muzike za singl "Na pola koplja" je Dean Đurković, a tekst i aranžman su zajedničkim snagama uradili Islamović i Đurković. Produkcija je rađena u Kanadi, a spot je nastajao u karantinu, gde su svi akteri kadrove snimali na svoj način.

- Ovom pesmom najavljujem i pripremanje mog novog albuma za jesen, na kojem ću raditi malo čvršći zvuk. Biće i neke svežine koju želim da uradim na svoj način, a biće i nekoliko različitih autora. Dean iz grupe Srčani udar iz Toronta je moj stari saradnik, a imamo već nekoliko zajedničkih hitova "30 kvadrata", "Heroin", "Heroj", a i ovo će biti hit, jer je takva vrsta pesme - rekao je pevač i dodao da je sada pravi trenutak za ovakvu kompoziciju:

- Moram malo više da se bavim rokom jer vidim da neki pokušavaju, ali im baš i ne ide. Za rok treba imati leđa, jer tu nema foliranja - konkretan je bio Islamović.

Poslušajte novu pesmu i ostavite nam svoje utiske u komentarima:

VIDEO: 

 

Foto naslovna: sportske.jutarnji.hr
Video: srcaniudar/youtube.com
Izvor: avaz.ba/direktno.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks