Aca Lukas otkrio pakleni plan svoje bivše žene - Sonja hoće Brenine i Bobine milione


Aca Lukas otkrio pakleni plan svoje bivše žene - Sonja hoće Brenine i Bobine milione

Aca Lukas tvrdi kako dizajnerka pokušava da svoju kćerku Sofiju uda za Viktora, mlađeg sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Sonja ne izlazi iz Brenine zadnjice, tvrdi pjevač.

Folker kaže da dizajnerka ima fiks-ideju da njena nasljednica, koju je dobila u prvom braku, sa Željkom Šašićem, postane supruga Viktora Živojinovića, i to samo kako bi se dokopala njihovog porodičnog bogatstva! Sve je počelo kad je Sonja na svom profilu na Instagramu počela da brani Brenu, koju je Lukas nazvao protuhom, otvaračicom usta i cirkusantom. ”

-Jaki ljudi ne napadaju nikad, nemaju potrebu. Znaju da su jaki. Slabi će te uvijek napadati. Njima treba glupo opravdanje za vlastitu nemoć- napisala je Lukasova bivša na Instagramu.

To je razbjesnilo pjevača, pa je za Sonju napisao da ne izlazi iz Brenine zadnjice:

–Još kad bi nekad bar tri riječi ona sama sastavila! Njeno novo zanimanje je sakupljač ‘mudrolija’ po društvenim mrežama, kao i vježbanje bočnog upliva u rektum balkanske zvijezde.Stop! Zatvoreno! Ne primamo one koji nam nisu potrebni, ni na kapiju, a ni u familiju. Ova posljednja odbijenica se zove Viktorstop! On je laf i već sada ozbiljan šmeker. Znači, zbogom, niste nam potrebni, pokušajte na nekom drugom mjestu, na nekoj drugoj kapiji! Kakva je ovo trostruka odbijenica!Ali Vića je čitao lektiru, locirao, identifikovao, prošetao trojanskog konja nekoliko krugova čisto da ispoštuje formu i na ovom posljednjem ulazu stavio je znak stop!-poručio je Lukas.

Podsjetimo, Sofija i Viktor su se družili od malih nogu, a prošle godine su mediji pisali da su nekoliko mjeseci bili zajedno. Zanimljivo je i da je Lukas obožavao Šašićevu kćerku dok je bio u braku sa Sonjom i da je ovo prvi put da je udario i na nju.

 

Izvor: expresstabloid.ba