Aca Lukas izvrijedjao Lepu Brenu - Protuho istrošena, pop..am se po tvojim jeftinim vatrometima


Aca Lukas izvrijedjao Lepu Brenu - Protuho istrošena, pop..am se po tvojim jeftinim vatrometima

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, najgrublje je izvrijeđao bivšu prijateljicu Lepu Brenu.

Iako su oboje održali uspješne koncerte na beogradskom Ušću u sklopu Mjuzik vik festivala, folker je revoltiran time što je njen nastup navodno bio više medijski propraćen. Pored toga što je nju lično isprozivao, on je omalovažio i njen spektakl, u koji je očigledno uložila mnogo rada i truda. Iako nije imenovao Brenu, jasno je da je mislio upravo na nju, prenose beogradski mediji.

– Hvala na predivnoj atmosferi, emocijama i zajedničkom uživanju u muzici i dobrom provodu. Mediji, televizije i pi*ke potplaćene, možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz ogromne smrdljive guzice onoga ko vas je platio da pišete o us*anom nastupu, kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom pirotehnike u ful plejbek izvođenju. Bilo je sjajno! Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće od srca koje se poklanja svima, a da li srca uopšte ima! I ja sam nastupio, bilo je prilično dobro – počeo je Lukas objavu na Instagramu pričom o sebi, a nastavio o Breni:

– Doduše, bez vatrometa, to jest cirkusa! Mi smo više svirali i pjevali. A vatromete smo ostavili za “artiste” i (čuj farse) modele. Poslije cirkusa Korona nastupio je Aca Lukas, sa svojim sjajnim bendom, i pitajte bilo koga od prisutnih kako je bilo. Poslije uspavanke od “poklonjenog srca svima”. Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Bio i ja na Ušću, i šta? Popi*ao se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračima, i plejbekom, pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće “Ilije Čvorovića”. Nikada mi ništa nećeš moći, ni ti niti bilo ko od vas estradnih protuva. Ja, Aca Lukas. Mediji, hvala! Fuj!

PJEVAČ UŠAO U RAT SA BRENINIM FANOVIMA: Lukas otkrio zašto je napao Brenu

Aca Lukas prošle noći je nastupao na Ušću u okviru Music Week festivala, koji se po prvi put održao u Beogradu. Folker je stao prije nekoliko desetina ljudi pa pjevao koliko god da su oni htjeli, pa probio termin!

Ipak, prije Ace Lukasa nastupila je Lepa Brena, a njeno pojavljivanje bilo je uz veličanstveni vatromet.
I dok je publika svakako bila prezadovoljna festivalom i muzikom, Aca Lukas imao je šta da kaže i to na račun Lepe Brene. Nakon iznošenja brojnih uvreda na račun kolegice, Lukas se nije zaustavio, nego je ušao u otvoreni rat sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Na konstatacije i uvrede naroda Vuksanović je razjareno odregovao.

– Malo vaspitanja! Jedna dama ne treba da ima takav rječnik ! Čuj “bulja”! D*pe! Kokoško, d*pe! To je ono mjesto gdje trebaš da vršiš veliku nuždu; Pošto ti to očigledno radiš ustima, onda dupe koristi da se j*beš sa kerom , ako ga imaš, a ako ne, onda ga nabavi! Pošto, kako izgledaš to je jedina mogućnost da ga i ti primiš , grdobo u*rana! Idi operiši se! Promijeni glavu! Pas ti mater j*bo raspalu – glasi Acin odgovor na komentar jedne djevojke.

Svi su se pitali zbog čega je pjevač brutalno napao Brenu. Lukas je imao kratak odgovor:

– Vjerovatno ima neki razlog ? Šta misliš ? Ne diram nikoga i nikada, bez razloga i prvi! Udarce ili pokušaje udaraca vraćam puta 10000000000 – istakao je Aca.

 

Izvor: expresstabloid.ba